fbpx

3 HANDIGE WEETJES OVER DE MYPO APP

De MYPO App is de nummer 1 app voor al jouw online bestellingen. Alle relevante informatie wordt weergegeven in de App en jij ontvangt real-time updates over je bezorging. Het mooie is dat de MYPO App gratis te download is voor IOS of Andriod. Het is de beste manier om op de hoogte te blijven van al jouw bestellingen. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

 

  1. Up to date bezorginformatie

Weet je soms niet wat de status is van je bestelling of wanneer die nu precies bezorgd wordt? Met de MYPO App ben je altijd up to date met de actuele bezorginformatie. In het besteloverzicht vind je al je bestellingen terug. Door simpelweg op de bestelling te klikken kan je alle actuele bezorginformatie terugvinden. Zo weet je altijd of je pakketje al verstuurd en onderweg is. Handig he?

Bestelling informatie

 

  1. Je hebt een overzicht van al je bestellingen

Heb jij ook altijd last dat je het overzicht van je bestellingen helemaal kwijt bent? De hele tijd eindeloos scrollen in je mailbox op zoek naar het juiste mailtje met alle informatie. En dan heb je hem eindelijk gevonden, wordt je alsnog doorverwezen naar een andere site om alle informatie terug te vinden. Herkenbaar? Dan is de MYPO App echt een uitkomst voor jou. Al jouw bestellingen in een overzicht waardoor je nooit meer eindeloos hoeft te scrollen in je mail. Wel zo makkelijk!

Order overzicht

 

  1. Orderbevestiging e-mail is terug te vinden in het overzicht

In de MYPO App vind je de orderbevestiging e-mail terug als je op de bestelling klikt. Vanuit hier kan je het product nog een keer bestellen, de klantenservice bereiken en andere informatie over je bestelling terug vinden. Wel zo makkelijk als je snel iets bestellen of regelen.

Product informatie

Recent Posts
0
PostNL_pakketbezorgerPakketjes_kerst