fbpx

EMERCE: “HALF MILJOEN EURO VOOR DE MAKER SLIMME PAKKET BRIEVENBUS”

De Amsterdamse start-up MYPO is het bedrijf achter de slimme pakket brievenbus. Zij hebben een investering van een half miljoen euro opgehaald na een pilot met DHL. De geldverstrekker is Berlin Equity.De pakkettenmarkt is het afgelopen jaar met 23 procent gegroeid. 

Met een unieke cijfercode kunnen alleen de ontvanger en de bezorger de brievenbus van MYPO openen. De laatste vier cijfers van de Track&Trace code vormen de sleutel waarmee de MYPO kan worden opengemaakt. De DHL-bezorger kan retourzendingen meenemen die door de consument in de pakket brievenbus zijn geplaatst.

MYPO is het bedrijf van ondernemer Arjan Griffioen, die onlangs de innovatieprijs van het Rotterdam Mobility Lab won. De eerste stap is het team van MYPO uit te breiden. Men zoekt een hardware specialist en een software architect.

MYPO App

De MYPO App haalt bestel- en bezorginformatie uit je mailbox, zodat jij alles in één overzicht bij elkaar hebt. Alle relevante informatie wordt weergegeven in de App en jij ontvangt real-time updates over je bezorging. De App werkt ook met de pakket brievenbus, waarmee jij pakketten kan ontvangen en versturen zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. De bezorger kan met de laatste 4 cijfers van je Track & Trace code de MYPO pakket brievenbus openen.

 

Pakket brievenbus

 

Bron: https://www.emerce.nl/nieuws/half-miljoen-euro-maker-slimme-pakketbrievenbus

Recent Posts
0
MYPO Investeringpakketbezorgers