fbpx

MYPO App, het nummer één online platform voor al jouw online bestellingen

Al jouw online bestellingen kunnen beheren zonder het overzicht kwijt te raken en eindeloos terug te moeten zoeken in je email. Als je dan eindelijk ziet dat je pakket onderweg is, moet je ook nog een ander email openen met de Track&Trace informatie. MYPO biedt de oplossing dat online bestellen een stuk makkelijker en leuker maakt. Met MYPO kan je zorgeloos online bestellen bij je favoriete webshop(s) en met alle informatie in één overzicht. 

MYPO App

Met de MYPO App heb je al jouw online bestellingen in één overzicht. Door je e-mailaccount te koppelen aan de MYPO App worden jouw online bestellingen automatisch ingeladen zodra je een bestelling plaatst. Mocht er iets mis zijn met je bestelling dan kan je dit gemakkelijk weer regelen via de App. In de App vind je van iedere webshop alle klantenservice informatie terug.

Actuele updates

Je hebt geen aparte apps meer nodig voor de verschillende pakketbezorgers. MYPO App geeft alle informatie voor het traceren van je bestellingen. Door het koppelen van je e-mailaccount wordt de tracking informatie automatisch toegevoegd aan je besteloverzicht. Daarnaast is het mogelijk handmatig Track&Trace codes toe te voegen. De MYPO App stuurt je notificaties over de status van je bezorging. Zo weet je altijd waar jouw pakket is. De onderstaande pakketbezorgers worden in de App weergegeven.

 

Logos Pakketbezorgers

 

Bestel nu snel bij je favoriete webshop en geniet van het gemak van de MYPO App!

Download gratis de MYPO App voor iOS of Android.

Google Play App Store

Recent Posts
0
pakketbezorgersPostNL