fbpx

MYPO’s last-mile slimme Pakketbrievenbus zorgt voor minder CO2-uitstoot

Het gebruik van slimme pakketbrievenbus moet de last-mile delivery duurzamer en efficiënter maken. Voor de meeste koeriersbedrijven is dit de grootste uitdaging. Met de term last-mile wordt bedoeld de laatste kilometers van de bezorging, namelijk de afstand tussen het sorteercentrum en het afleveradres. MYPO kan het oplossing worden voor het ‘niet thuis’ probleem. 

Wat is MYPO?

MYPO is een slimme pakketbrievenbus met een App waarmee consumenten eenvoudig pakketten kunnen ontvangen en kunnen retourneren. MYPO gaat een revolutionaire verandering teweeg brengen in de bezorg industrie. Met een slimme pakketbrievenbus is het immers mogelijk om ‘s nachts pakketten af te leveren, wanneer steden rustig zijn en bezorgen efficiënter en minder vervuilend is. De slimme pakketbrievenbus moet de CO2-uitstoot gaan terugdringen.

Waar staan we nu?

Op dit moment zijn we samen met onze partners (DHL en KPN) een pilot gestart in de stad Rotterdam met de eerste 25 gebruikers. MYPO heeft Connekt Affiliation 2016 gewonnen. Daaruit is naar voren gekomen dat we nu ook in samenwerking met Connekt, de Gemeente Amsterdam en de Topsector Logistiek een pilot gaan starten.

Waar gaan we heen?

MYPO is bezig om financiering op te halen voor de doorontwikkeling van ons product. Over 5 jaar is ons bedrijf de nummer 1 leverancier van “Smart Parcel Lock” oplossingen. Naast het feit dat we onze eigen slimme pakketbrievenbus verkopen, leveren we onze techniek aan diverse bouwbedrijven en brievenbus producenten.

Bron: https://www.connekt.nl/leden/7245/

Recent Posts
0
mypo-arjan-griffioen