fbpx

MYPO pakket brievenbus maakt online bestellen zoveel makkelijker

Zo fijn dat we tegenwoordig bijna alles online kunnen bestellen en vaak al de dag daarna thuis bezorgd krijgen. Je krijgt een mailtje met de Track&Trace informatie dat de pakketbezorger op een bepaald tijdstip langskomt, maar toch mis je elke keer de pakketbezorger. Dit kan komen doordat de bezorger eerder of later was dan wat er werd aangegeven of doordat de bezorger je net heeft gemist ondanks dat je wel thuis bent. De MYPO pakket brievenbus biedt hier de oplossing in waardoor je nooit meer een pakketje hoeft te missen, zelfs als je niet thuis bent.

MYPO Pakket brievenbus

Met de slimme IoT pakket brievenbus van MYPO ontvang je pakketten zonder dat je daarvoor thuis hoeft te zijn. De bezorger kan met de laatste 4 cijfers van de Track&Trace code de pakket brievenbus openen en het pakketje achterlaten.

De pakket brievenbus is gekoppeld met je MYPO App waarmee jij alles kunt beheren en je een notificatie ontvangt wanneer je pakket is afgeleverd of opgehaald. Je kunt jouw MYPO eenvoudig delen met andere leden van het gezin of bijvoorbeeld met je buren. Via de MYPO App maak je eenvoudig extra gebruikers aan. Ook als je iemand eenmalig toegang wilt geven.

Er zijn twee modellen beschikbaar in onze webshop.

Wandmodel                                                      Vrijstaand model

MYPO Wand PakketbrievenbusMYPO Pakketbrievenbus Vrijstaand Pakketbrievenbus MYPO Pakketbrievenbus

Efficiënt en goed voor het milieu

Mensen zijn vaker weg van huis en de consumentenverwachtingen rondom pakketbezorging blijven stijgen. MYPO speelt hierop in met de slimme pakket brievenbus. Met deze last-mile delivery oplossing kan de bezorger 24/7 zijn pakketjes afleveren. Dit is een win-win situatie voor zowel de consument als de pakketbezorger. Naast dat dit de efficiëntie verhoogt draagt MYPO ook bij aan een klimaatneutrale pakketbezorging in Nederland.

Recent Posts
0
PostNLKofferbakbezorging_DHL