fbpx

Privé pakketjes ontvangen op werk wordt werkgevers teveel

Recepties hebben hun handen vol aan privé pakjes. Werknemers bestellen aan de lopende band, maar voor sommige werkgevers wordt het te veel en dus trekken ze aan de alarmbel. Toch zijn er nog heel wat bedrijven die hun werknemers die gunst niet willen ontnemen. Een “” is een alternatief voor deze chaos.

 

Privé Pakjes een probleem

Het is erg gemakkelijk om je pakje thuis te bestellen en op werk te laten leveren. Het begint als iets kleinschalig maar na verloop van tijd doet iedereen het. Als zo’n pakje verloren raakt krijgen zij de schuld want hun hebben het getekend. Verschillende werknemers zien dit daarom ook niet meer zitten. De receptionistes zijn hier teveel mee bezig en het kost hun veel tijd. Veel bedrijven gaan op zoek naar alternatieven.

Receptie

Oplossingen

Eén van de oplossingen voor de bedrijven is het afleveren van privé pakketjes op het werk verbieden. Hierbij komt dan wel weer het probleem dat de werknemers het pakketje niet kunnen ontvangen wat voor veel problemen zorgt. Wat voor de consument dan een goede uitkomst zou zijn is een Pakketbrievenbus of Pakketbox. Met de slimme oplossing van MYPO hoef je je niet zorgen te maken om je pakketje te missen. Met de laatste 4 cijfers van de track en trace code opent de bezorger de brievenbus. Zo mis je geen pakketjes en heeft de receptioniste hier ook geen last van.

Pakketbrievenbus

 

Pakjesautomaat

Een andere oplossing is een pakjesautomaat. Via een digitale sleutel kan een koerier zo’n kastje openen en het pakket achterlaten. De consument krijgt een melding van de levering en kan ook met een digitale sleutel het kastje openen. Het Leuvense bedrijf Bringme startte met zo’n slimme pakketbus voor woningen, maar is nu ook bezig met de markt voor bedrijven. Een anders bedrijf dat pakjesautomaat aanbied is Cubee. Zij hebben al zo’n 200 pakketautomaten over heel Nederland staan.

Pakketautomaat

 

Recommended Posts
0
Online bestellenRobot levering