fbpx

TOP 5 MEEST ORIGINELE MANIEREN VAN HET BEZORGEN VAN EEN PAKKETJE

We bestellen allemaal steeds meer online. De verwachting is dat er in 2025 al zo’n 400 miljoen pakketjes worden bezorgd. Deze groei zal ervoor zorgen dat een pakketbezorger gemiddeld 20 pakketjes per uur moet afleveren. Hierdoor gaan pakketbezorgers steeds creatiever om met het bezorgen van pakketjes. 
Heb jij een ontvangstbevestiging gehad maar is je pakketje kwijt? Bekijk dan deze creatieve manieren van bezorgen en wie weet vind je daar je pakketje terug.  

 

“1. Kijk voor uw pakketje in de boom”

Een DHL bezorger stond onlangs voor een dichte deur. Op dat moment leek het een goed idee om het pakketje in de tuin te gooien, waarbij die in de boom belandde. De ontvanger was duidelijk ontevreden over de service en heeft dit op twitter kenbaar gemaakt.

 

“2. Pakje op het plankje van de BBQ”

Een bezorger van PostNL zag zijn kans schoon om een pakketje achter te laten in de barbecue toen de ontvangers niet thuis waren. Nadat de bezorger het de eerste keer succesvol had afgeleverd heeft die voor een tweede keer een pakketje in de barbecue achtergelaten. De ontvangers vonden het toen wel wat vreemd worden.
bron: AD

 

“3. Pakje in grijze kliko”

Een pakketje achterlaten in een kliko? Dat kan prima dacht een bezorger van PostNL. De ontvanger dacht hier duidelijk anders…

 

“4. Pakketje ligt onder de auto”
Een bezorger stond voor een dichte deur en vond toen een auto voor de deur waar het pakketje mooi onder paste. Gelukkig had deze ontvanger oplettende buren die het pakketje gered hebben. De bezorger van DHL heeft duidelijk geen goede indruk achtergelaten.

 

“5. Pakje door het raam gegooid”

Een pakketje door een raam gooien als niemand thuis is? Je kan het altijd proberen dacht een PostNL bezorger. De ontvanger stond helemaal perplex, want de het was niet door de openstaande keukenraampje gegaan maar door een raam op de eerste verdieping! De bezorger had geluk dat er niks breekbaars in zat.
Bron: Telegraaf

 

De oplossing

De “We hebben u gemist” briefjes zijn voor veel online shoppers een bekend beeld, maar zodra er iets opstaat zoals hierboven dan schrik je wel even. Wil je voortaan zorgeloos een bestelling plaatsen? Dat kan met de slimme IoT-Pakketbrievenbus van MYPO. Je ontvangt je pakketten zonder dat je daarvoor thuis hoeft te zijn. Met de laatste 4 cijfers van de Track & Trace code of het bestelnummer kan de bezorger de Pakketbrievenbus openen. De MYPO Pakketbrievenbus is gemaakt van roestvrij staal (RVS) en daarmee veilig en weerbestendig. Je pakketten zullen dus altijd goed opgeborgen zijn als je thuiskomt. Er zijn twee modellen beschikbaar, de Vrijstaande Pakketbrievenbus en de Wand Pakketbrievenbus.
Recent Posts
0
Slimme pakket brievenbuspakketbezorgers