fbpx

De MYPO App

Al jouw online bestellingen en pakketjes vanuit één App beheren, tracken en versturen. Download gratis de MYPO App voor iOS of Android.

Dé Parcel Tracking App

De MYPO App haalt bestel- en bezorginformatie uit je mailbox, zodat jij alles in één overzicht bij elkaar hebt. Alle relevante informatie wordt weergegeven in de App en jij ontvangt real-time updates over je bezorging.

De App werkt ook met de Pakketbrievenbus, waarmee jij pakketten kan ontvangen en versturen zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. De bezorger kan met de laatste 4 cijfers van je Track & Trace code de MYPO Pakketbrievenbus openen.

MYPO App

Al jouw online bestellingen in één overzicht

Met de MYPO App houd je automatisch bij wat je online bestelt. Koppel je e-mailaccount aan de MYPO App en de bestellingen van alle webshops staan handig in één overzicht bij elkaar. Daarnaast heb je gemakkelijk toegang tot de klantenservice van iedere webshop.

Actuele bezorginformatie

Geen aparte apps meer voor de verschillende pakketdiensten, maar één App voor het volgen van al je bezorgingen. Voeg handmatig Track&Trace codes toe of koppel je e-mailaccount om de tracking informatie automatisch toe te voegen.

MYPO Bezorgopties

Ontvang notificaties

De MYPO App stuurt je updates over de status van je bezorging. Zo weet je altijd waar jouw pakket is. Met de MYPO App ontvang je automatisch een herinnering wanneer de uiterste retourdatum bijna is verlopen. Zo vergeet jij nooit meer iets op tijd terug te sturen.

Je Pakketbrievenbus beheren

De MYPO App is ook te gebruiken met de MYPO Pakketbrievenbus, waarmee je pakketten kunt ontvangen en retourneren. Ook kun je in de App eenvoudig extra gebruikers aan je Pakketbrievenbus toevoegen, de batterijstatus en de verbinding bekijken.

In 4 stappen

STAP 1

Download de MYPO App voor iOS of Android

STAP 2

Koppel eenvoudig je e-mailaccount in de App.

STAP 3

Al jouw online bestellingen in één overzicht en actuele bezorginformatie ontvangen.

STAP 4

Met de MYPO Pakketbrievenbus altijd pakketten ontvangen of retourneren, zonder dat je daar voor thuis hoeft te zijn.

0